Dat moment van rust, met vrienden en familie, waar gesprekken de ruimte krijgen en de tijd even stil mag staan, daar dragen we graag aan bij met onze producten.”
We brengen eerst je ideeën in kaart. Als wij een meubelstuk maken heb je qua stijl, maat, ontwerp, materialen, afwerking en kleur, alle keus. Jouw ideeën laten we samenkomen in een eerste schetsontwerp, compleet met voorbeelden van de materialen. Samen kijken we of dit is wat je wilt en maken we, waar nodig, aanpassingen. Dat ontwerp vormt de basis voor de offerte. In onze meubelmakerij gaan we vervolgens aan de slag, waar je welkom bent om te komen kijken naar het proces. We streven er naar om het meubel binnen zes weken gereed te hebben.

We werken graag met hout uit eigen land. Het is verantwoord om hout uit de omgeving te halen en daarnaast is het goed voor de lokale werkgelegenheid.
Het is ook mogelijk om zelf hout aan te leveren. Of het nu bijvoorbeeld de walnoot uit de tuin is of hout van een oude bedstede. Het is altijd de moeite waard en inspirerend om te onderzoeken wat er van gemaakt kan worden.